V SODELOVANJU Z OSTALIMI OBRTNIKI USTREZNIH STROK ZA VAS OPRAVIMO IN POSTORIMO TUDI:

 

KopalnicaKOPALNICO VAM  OBNOVIMO V cca 7 DNEH

 

Zamenjamo vam vse elektro, vodovodne in odtočne instalacije, odstranimo in odpeljemo ves odpadni material, poravnamo stene, položimo keramiko in montiramo in priklopimo vso kopalniško opremo.    

 

KuhinjeMONTAŽA KUHINJ IN SESTAVLJANJE VSEGA OSTALEGA POHIŠTVA

Sestavimo vam vse lesene dele kuhinje,  jih po potrebi prilagodimo in vam priklopimo vse aparate in naprave. Po potrebi vam pred montažo kuhinje pripravimo in prestavimo tudi vse priključke za plinske, elektro in vodovodne inštalacije, položimo keramiko ali druge stenske obloge, laminat in druge talne obloge, prebelimo… Z našim znanjem in izkušnjami se prilagodimo vašim željam in potrebam. Kuhinjo lahko, takoj ko mi zaključimo, v popolnosti uporabljate. Vsa dela izvajamo po pogodbi in z garancijo.  

 

ELEKTRO DELA

Opravljamo vse vrste elektro del in popravljamo vse vrste inštalacij, montiramo in priklapljamo vse vrste električnih strojev in naprav. Izvajamo menjavo klasičnih varovalk za avtomatske s potrebnimi meritvami in razdelitvijo tokokrogov po stanovanju ali hiši. Po potrebi izvedemo in opravimo tudi vse meritve.      

 

VODOVODNA DELA

Izvajamo vse vrste vodovodnih in odtočnih inštalacij, s pocinkanimi ali Alum-plast cevmi, ter plastičnimi odtoki. Popravljamo vse vrste vodovodnih instalacij, priklapljamo vse vrste aparatov in naprav.      

PLINSKO INSTALACIJSKA DELA

Izvajamo vse vrste plinsko instalacijskih del in popravil, menjavo cevi, ventilov, štedilnikov…    

KOMPLETNA OBNOVITEV STANOVANJSKIH OBJEKTOV, ETAŽNIH ENOT, PISARN IN DELAVNIC!

Po ogledu objekta in dogovoru vam pripravimo predračun za vsa željena in dogovorjena dela. Dela izvajamo v dogovorjenem roku po pogodbi.

SERVIS POŽARNIH LOPUT in VRAT

Popravljamo proti-požarne lopute (drsna vrata)- PPV. Montiramo novo avtomatiko, popravljamo mehanske poškodbe loput. PPV so montirana v večini trgovin in drugih javnih objektih, namenjena pa so preprečevanju širjenja požarov iz prostora v drug prostor. Redna kontrola požarnih loput PPV je nujno potrebna za varno delovanje. Za zanesljivo varnost nas pokličite, in se prepričajte ali vaš sistem pravilno in varno deluje.