041 563 084

SERVIS BOJLERJA, POPRAVILO BOJLERJA, ČIŠČENJE, MONTAŽA  BOJLERJEV. Bojler lahko tudi nabavimo in dostavimo za vas. SERVIS BOJLERJEV V  24 URAH. Električni bojler je potrebno servisirati, tako kot vse ostale naprave. Nudimo vam strokovno in zanesljivo izvedbo z garancijo na vse naše storitve. Prepustite popravilo bojlerja ali čiščenje bojlerja nam, ki imamo dolgoletne izkušnje na tem področju.

 SERVIS  BOJLERJEV

• Zunanji pregled tesnjenja pred servisom električnega bojlerja.
• Kontrola varnostnega ventila.
• Kontrola ozemljitve bojlerja (nekateri monterji pozabijo na varnost in ne ozemljijo bojlerja, vsak bojler mora biti ozemljen ali imeti ničenje, da v primeru okvare zaščiti porabnika).
• Pregled delovanja termostata in termične varovalke, oziroma preverba elektronike pri novejših bojlerjih, ki uporabljajo za regulacijo elektronska pomagala in tipala.
• Čiščenje vodnega kamna je potrebno, saj se nabira  na električni grelec in zmanjšuje učinkovitost gretja vode (vodni kamen se nabira na vse vrste bojlerjev ne glede na tip. Nekateri prodajalci izjavljajo, da določenih bojlerjev ni potrebno čistiti, kar ne drži, saj tudi bojlerji z zunanjimi grelci segrevajo cevko v kateri so in na to cevko se nabere vodni kamen). Magnezijeva anoda, ki je v novih bojlerjih ščiti emajl v bojlerju, vodni kamen pa se vseeno nabira na grelec oziroma cevke v katerih so grelci.

 

• ČIŠČENJE VODNEGA KAMNA JE PRIPOROČLJIVO NA 2-3 leti. Poraba električne energije je pri očiščenem bojlerju dokazano manjša, zato vam priporočamo servis bojlerja, da bo bojler  tudi pravilno in zanesljivo deloval. Vodni kamen, ki se nabira v bojlerju je lahko tudi  oporečen, saj se nabira v vašem bojlerju dolga leta in tam se čezenj pretaka stalno nova voda in odnaša delce, tako da včasih ko odprete pipo, voda spreminja barvo.
• Zmanjšanje nabiranja vodnega kamna lahko izvedemo s posebnimi magnetnimi nevtralizatorji vodnega kamna, ki se montirajo na dovod hladne vode po samem čiščenju vodnega kamna ( do 70% zmanjšanje nabiranja vodnega kamna). Poleg tega magnetni nevtralizator pozitivno namagneti vodo in hkrati ščiti vaš bojler.
• Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna
Uporabljamo jih v gospodinjstvu ali za zaščito velikih vodovodnih sistemov v industriji. Deluje na sistemu magnetnega polja visoko energetskih trajnih magnetov, brez škodljivih posledic in sprememb v kemični sestavi vode. Onemogoča taloženje vodnega kamna, preprečuje korozijo železa in onemogoča vstop feromagnetnih delcev v napeljave in naprave za vodo (preprečuje vezavo vodnega kamna).

 

 

 

 

 

Posebej priporočamo montažo magnetnega nevtralizatorja pri novem ali očiščenem bojlerju.